středa 20. ledna 2021

Plánování svatby: #2 Vývazky a podvazek



Svatba se nám blíží, tak vám chci napsat další článek o našich přípravách. Tento měsíc nám matrika potvrdila termín i čas naší svatby, což mě velice uklidnilo, protože jsem už měla domluvené místo na obřad a chatu na after party. Každopádně si to můžu odškrtnout.

Vývazek

Další věc, kterou jsem začala řešit, jsou vývazky. Na internetu je určitě spousta firem, které tohle dělají. Já jsem se ale rozhodla, že to zkusím sama a kdyby mi to nešlo, včas si je objednám. Naštěstí to docela jde. 

                                    


Hlavní je, že materiál asi na 50 vývazků stál kolem 100 Kč. Stuhy prodávají po 10 m za cca 25 Kč a zavírací špendlík vyjde na pouhou korunu za kus. Srdíčka jsem sehnala na svatebním bazárku za pár korun celý sáček a nebo se dají sehnat na Wishi či Aliexpresu. Na vývazek je pak lepím vteřinovým lepidlem. Původně jsem chtěla použít tavnou pistolí, ale bála jsem se, že si tím polepím celý vývazek a lepidlo je elegantní řešení. 

Podvazek 

Tak ten jsem si objednala už asi před půl rokem. Mám speciální na zakázku. Protože, mám ráda filmy Marvel a přítel Simpsonovi, rozhodla jsem se to spojit a vytvořila přesně takový, který vystihuje nás oba. 
Podvazek jsem si nechala dělat ve Svatební maličkosti.  Podívejte se na webové stránky, paní dělá i vývazky, dřevěné motýlky nebo prodává materiál na tvoření. 

Jak šli svatební přípravy vám? 


Žádné komentáře:

Okomentovat