úterý 2. listopadu 2021

The Chamber úniková hra Dům duchů

 

The Chamber úniková hra Dům duchů 



zdroj: thechamber.cz

Od kamarádky jsme dostali jako dárek k narozeninám hororovou únikovou hru v Praze. Kvůli pandemii jsem měli posunutý termín už dvakrát, ale nakonec to nyní skoro po 2 letech vyšlo :D


Mám ráda únikové hry, ale s touto hororovou to bylo trošku na vážkách, protože jsem hrozný posera.

S sebou na únikovku nám dali velké svítilny, které se právě mohly samy zhasínat nebo blikat, přístroj na měření paranormálních aktivit a vysílačku.

Odvedli nás do sklepení a tam to vše začalo. Přístroj nám dával různé nápovědy formou hádanek nebo říkanek. Hlavně ze začátku jsme si svítili pouze těmi svítilnami. Všude se navíc ozývala strašidelná hudba či zvuky.




Určitě vám nebudu moc napovídat, jen bych vám ji chtěla doporučit. Prostředí celé hry je krásně propracované. Bylo to jiné než ty klasické únikové hry. Jelikož se jednalo o Dům duchů, tak jsme i vyvolávali ducha. Veškeré úkoly byly velice akční a člověk se nemohl ani na okamžik nudit. Ze začátku jsem se ale opravdu bála, pak to bylo lepší, ale já se hrozně moc lekám, takže při každém otevření dveří nebo divném hluku jsem ječela. Snažila jsem se krotit, ale moc mi to nešlo.

Už předem mě totiž vyděsila informace provozovatelů vylepená na dveřích, že se obyvatelům objektů omlouvají za případný jekot, který mohou slyšet. To si myslím hovoří za vše. :-)

Společnost má mnohem více únikových her, například Dům duchů II: Poltergeist, která by měla být ještě strašidelnější.

Doporučuji všema deseti, za ty peníze hra stojí. Účastnit se může až 6 lidí, takže když si to rozpočítáte, tak to vyjde opravdu na fajn částku. Pokud máte nějakého milovníka hororů, tak jako dárek je to ideální.

Cena za hru pro 6 lidí je od 1390 Kč.


Žádné komentáře:

Okomentovat