středa 6. března 2024

Naše super jarní prázdniny

 Naše super jarní prázdniny



Jarní prázdniny u nás děti trávily od středy do pondělí. Řekli jsme si, že ve čtvrtek vezmeme Jess na kvíz, El půjde na trénink a o víkendu procházka nebo menší výlet, příprava do školy, na přijímačky atd.


Jenže skoro vše dopadlo úplně jinak.
Ze středy na čtvrtek spím a najednou mě vzbudí divný zvuk, světlo na chodbě... Elinka nám pozvracela půlku bytu, hezky od obýváku na chodbu do koupelny. Pak se přesunula na WC. Michal se postaral o úklid, já pak konejšila El, naštěstí to byla jen jednorázovka, ale rozložili jsme jí gauč v obýváku a pustila si Netflix. Dali jsem jí kýbl vedle a pak spala až do rána.

Ve čtvrtek měla dietu, ale bylo jí už dobře, byla veselá, aktivní, večer jsem jí odvezla k bývalé švagrové a my ostatní vyrazili večer na kvíz.

V pátek už byla El úplně v pořádku, po práci jsme s Michalem šli na procházku, udělala jsem večeři a večer jsme si šli lehnout. Ležím koukáme, na seriál a začíná mě bolet břicho a začínám se rosit...
Nebudu lhát poprosila jsem Míšu, aby mi donesl kýbl a ještě že tak...

Nejen, že jsem se každou hodinu budila a Michal opět nespal a jen mi měnil kýble, ale Jess bylo taky stejně špatně, takže z pátka na sobotu lítal každou hodinu mezi mnou a Jess a jen měnil.
V sobotu jsem měla horečku skoro 39°C, průměrná tepovka byla asi 120 celý den...

Sobota a neděle byl jen odpočinek a dieta, takže my jsme si všichni určitě jarní prázdniny užili.

Velké díky patří Míšovi, který skoro každý den nespal a o nás všechny se postaral. 

Žádné komentáře:

Okomentovat