středa 30. října 2019

Mirákulum


Aktualizace:28.7.2020

Kdo má rád prolejzačky pro dospělé stejně jako já? :D 
Mám ráda podzemní chodby a velké prolejzačky pro děti i dospělé, a proto jsme jeli do úžasného parku Mirakulum.
Kdo ho nezná, je to velký park rozdělený do spousty zón, jako je vodní svět, lesní stezka, bludiště aj.

Vyrazili jsme už časně ráno, protože cesta nám trvala přibližně hodinu. Přijeli jsem v 9.30 a otevírali až v 10 hodin, ale nebyli jsme tam jediný, fronta byla velká. Přijet dříve se ale vyplatilo, protože co příjezd aut s dalšími návštěvníky nebralo konce. Fronta se táhla přes celé parkoviště. Pořád jsme počítali minuty do 10. hodiny, kdy konečně otevřou.

V 10 začali pouštět lidi dovnitř a dali nám pro holky pásky na ruku, kam lze napsat telefonní číslo, kdyby se třeba ztratily, což bylo bezva. Hned na začátku bylo velké občerstvení a musím říct, že ceny byly skvělé. Klasické jídlo vyšlo do 130 Kč. Na výběr toho bylo hodně jako např. rajská, špagety a jiné. Jídlo si zaručeně vyberete. Všude okolo najdete i stánky s kávou, zmrzlinou, vaflemi i rybami. Z atrakcí jsem zkusili snad vše.

Velký hrad s prolejzačkama a podzemní chodbou nebo labyrint. Nejvíc nás bavilo sjíždět kopec na pneumatice. Kdyby tam nebylo tolik lidí, jsme tam snad pořád. V lesním světě jsme se dívali na daňky a děti si to maximálně užily ve vodním světě. Ten je obrovský, ale není tam žádný bazén, ve kterém se dá plavat. Jsou tam trysky, pod kterými se děti můžou osvěžit, proudy vody, ze kterých dělají hráze, a jeden velký hříbek. WC a občerstvení je na každém rohu. 
V celém areálu je také spousta kuřáckých koutků. Musím podotknout, že je tam opravdu prašné prostředí, což pro mne jako pro alergika nebylo moc příjemné, ale určitě to není nic, co by kazilo celý dojem z parku. Byli jsme tam celý den a určitě se ještě letos vrátíme. Mirakulum určitě doporučujeme.

Bohužel už zrušili rodinné vstupné a nově je vstupné 200 Kč na osobu nad 90 cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat