středa 30. října 2019

Koupaliště Jičín

Kde jinde se shladit při velkém vedru než ve vodě? Tentokrát jsem se rozhodli vyzkoušet koupaliště v Jičíně. Při příjezdu jsem měli trochu obavu, kde zaparkovat, ale hned vedle koupaliště za vstupem je velké parkoviště. Vstupné pro dospělého je jen 90 Kč na osobu a děti do 6 let zdarma.


Hned při vstupu jsme si za zálohu 200 Kč vzali skřínku na cennosti. Bohužel byla ultramalá a ještě na ni pěkně pražilo sluníčko. Takže nic moc.

Našli jsem si místo krásně ve stínu, rozložili jsme si deky, a když jsem chtěla holky namazat krémem, všimla jsem si, že Elinka chytla okamžitě klíště. No a co teď? Naštěstí nás zachránili plavčíci, kteří jí to klíště vytáhli. Elinka měla trochu strach, ale zvládla to. Konečně jsme se dostali do bazénu a co nás čekalo? Úžasné malé brouzdaliště pro mrňata.

Pak velký bazén s hloubkou kolem 110 cm, kde byly dvě skluzavky, jeden velký tobogán, vířivky, hříbečky, masážní trysky a prostor pro plavce. Něco pro mě a mou dceru Jessicu. Na to jaké bylo vedro, tam bylo opravdu málo lidí, žádné fronty, žádná mačkanice. Sjely jsem si několikrát všechny klouzačky a dokonce se jednou přidal i můj přítel, který se klouzaček děsně bál :D


Mají tam super občerstvení a pokud by vám nestačilo to, co nabízejí, je možnost si objednat pizzu, kterou vám přivezou až k turniketu. My zkusili oboje. Pizzu, která byla výtečná, klobásu, smažák s hranolky nebo langoše. K pití mají například točený ovocný birell.
Nakonec jsme zjistili, že v šatně mají normální skříňky, takže není problém je využít za 5 Kč, než za 200 Kč malou a rozpálenou.
Určitě toto koupaliště mohu doporučit.
https://www.sport-jicin.cz/knize/cenik.php

Žádné komentáře:

Okomentovat