středa 30. října 2019

OHANA Horor cirkus


Nevím jak vy, ale já mám horory velmi ráda. Přesto se však bojím, na WC chodím jen s přítelem a schovávám se pod deku. Když jsem viděla plakát, že je u nás ve městě OHANA HOROR CIRKUS, tak jsem neváhala ani minut. Musíme tam jít!


Koupili jsme si lístky a vystáli frontu u vstupu. Kolem nás se to hemžilo různými strašidelnými postavami. Nejvíc mě děsil Joker. Jen chodil mezi námi a "bejsbolkou" mlátil do železné ohrady. Před vstupem nám strašidelný klaun Pennywise z hororu TO prodal tombolu a pustil nás do areálu cirkusu.

Tam nás čekala další fronta přímo do šapito. Viděla jsem, jak je přímo u vchodu schovaný zakrvácený týpek s mačetou v ruce. Mezitím nás principál asi 3 x švihnul bičem přes zadek. Šli jsme pomalinku dovnitř a v tu chvíli do Míši někdo se slovem "nezdržuj!" strčil a ten málem spadl dovnitř. A já rychle pospíchala za ním, protože jsem se dost bála. Vyhnula jsem se chlápkovi s mačetou, ale už jsem si nevšimla, že v druhém rohu taky někdo je. Ten mě vzápětí chytil za boky a já myslela, že leknutím vyskočím z kůže. Když už jsme konečně byli vevnitř, tak jsme si našli místo ve druhé řadě a čekali, co se bude dít.


Hororovou atmosféru před zahájením představení vytvářeli procházející se děsivé postavy. Show konečně začala a jedním slovem byla úžasná. 
Celá akce trvala dvě hodiny, přičemž byla rozdělena dvacetiminutovou přestávkou. Představení bylo hlavně o artistech a v mezičase tam byl klaun Pennywise, který byl vtipný, ale i vulgární a trochu arogantní. Představení tím pádem není určitě vhodné pro děti! Představení je sice zpřístupněno od 12 let, ale děti mladší 15 let bych s sebou určitě nebrala. O přestávce nebo po skončení vystoupení byla možnost se všemi účinkujícími zdarma vyfotit. Nechci se moc rozepisovat o konkrétní show, protože bych vám tím vše prozradila. Jestli máte rádi horory, nenechte si OHANA HOROR CIRKUS ujít!
https://www.cirkusohana.wbs.cz/ 

Žádné komentáře:

Okomentovat