úterý 21. dubna 2020

Motivační diář od A CUP OF STYLE


Motivační diář od A CUP OF STYLE 



Možná je ještě na články o diářích brzo, ale nedalo mi vám nenapsat zrovna o tomhle.

Moc ráda používám papírové diáře, i když je teď hodně moderní používat elektronické přímo v telefonu nebo v notebooku. Také je používám hlavně na plánování výletů a různých akcí. Jenže když si telefonuji s klienty, tak se do elektronického diáře nemůžu podívat. Proto mám ráda ten papírový. Líbí se mi odškrtávat splněné věci, plánovat si týden atd.

Na diáře jsem dost náročná a hledala jsem dlouho ten správný. Potřebovala jsem hlavně, aby tam byl vždy vidět celý týden na dvojstránce kvůli plánování a jedna stránka na celý měsíc. Dlouho jsem používala diář od firmy Doller. Byl skvělý a byla jsem s ním spokojená.Výhoda byla, že byl nedatovaný, takže jste si ho mohli koupit, kdy jste chtěli a začít. Můj problém ale byl, že mne nebavilo si ho datovat. Jinak splňoval asi vše, co potřebuji. Hledala jsem něco podobného právě Dolleru. A konečně našla.

Motivační diář od A cup of style mne nadchl. Nesmírně jsem si ho přála k Vánocům. Velikostně mi vyhovuje, je to formát A5, takže takový akorát do kabelky. Má pevnou vazbu a kdyby se stalo, že by se umazal, dá se krásně vlhkým hadříkem očistit.

Na každý měsíc je připravena dvojstránka s otázkami o uživateli. Diář má všechno, co jsem potřebovala. Hezky přehledný celý měsíc, najdete tam i habit tracker, pak celý týden, kde máte prostor i na poznámky a ještě TO DO LIST. Na konci každého měsíce je také prostor pro poznámky. Na konci je i kapsička na samolepky, účtenky, fotky, no na vše, co chcete :)

Diář má krásný černobílý design a obsah je laděný do červenobílé.




Doufám, že holky z A of style nebudou měnit ani design ani obsah, protože jsem konečně našla diář dle svých představ.

Jaký diář používáte vy? 




Žádné komentáře:

Okomentovat