středa 6. května 2020

Recenze na knihu: Manželka mezi námi




Název knihy: Manželka mezi námi 
Spisovatel: Sarah Pekkanen, Greer Hendricks
Žánr: Thriller
Rok vydání: 2018
Počat stran: 368
ISBN: 978-80-267-1166-7
Hodnocení: 5* z 5*

Knihu jsem dostala k narozeninám od mé velice dobré kamarádky. Musím říct, že mne nadchla a dokonce jsem se v některých pasáží i poznala. 


Vanessu opustil její nechutně bohatý manžel Richard a teď zjistila, že si bere jinou a chce jim překazit svatbu. Chvíli si budete myslet, že je Vanessa žárlivá, bláznivá alkoholička, která se neumí vypořádat s tím, že ji muž opustil. Jenže všechno co si myslíte, je jinak. Velká zápletka se rozuzlí v polovině knihy. A vy si jen říkáte: Cože? Jak to?

V dalších kapitolách se ale dozvíte další a další rozuzlení celého manželství Vanessy s Richardem. Opravdu bylo takové, jak navenek vypadalo?
Tentokrát nechci moc prozrazovat, protože bych vám zkazila perfektní zážitek z četby.
Kniha se mi velmi příjemně četla. Nikde nebyla hluchá místa. Libí se mi, když má kniha zamotaný děj. Pokud máte stejnou zálibu, mohu vám s klidným svědomím doporučit thriller Manželka mezi námi.

Anotace
Která je ta druhá? Psychologický thriller o manželství, zradě a nebezpečných pravdách.

Ponořte se do příběhu Vanessy Thompsonové… Budete si myslet, že čtete o žárlivé ženě, která je posedlá snoubenkou svého bývalého muže. Bude vám připadat příšerná a pochopíte, proč ji manžel opustil a našel si náhradu. Budete si jistí,
 že znáte všechny jejich pohnutky i detaily tohoto milostného trojúhelníku. Jenže ať už si myslíte cokoli, mýlíte se. Dokážete číst mezi řádky a odhalit pravdu dřív, než obrátíte na poslední stránku?


Četli jste knihu? Jak se vám líbila?

Žádné komentáře:

Okomentovat