pondělí 12. října 2020

Barevné masky od Maria Nila musíte mít

 

Zdroj: Dougles.cz


Dneska bych vám chtěla ukázat, jakou barvu na vlasy používám. Ona to není vlastně barva, ale maska od firmy Maria Nila.

Už delší dobu jsem chtěla nějakou změnu. Kamarádka mi poradila tuhle masku, protože je veganská a bez chemie, nemělo by to vlasy tak zatěžovat nebo ničit. Protože jsem nikdy v životě neměla barvené vlasy, pouze jednou jsem měla melír, poradila jsem se s kadeřnicí. Ta takové masky nepoužívá, ale zná je. Mne doporučila přeliv, hlavně bych věděla, jak se v tom budu cítit. Šla jsem do toho. Chtěla jsem fialovou. Vše se povedlo a odcházela jsem spokojená. Přeliv po celé hlavně mi vydržel asi 10 dní, ale bylo vidět, že barva není už tak sytá. Také už se to vymývalo přímo od hlavy.

Zdroj: Dougles.cz

Rozhodla jsem se za peníze, které jsem dostala k svátku, pořídit si tuhle masku. Hned, jak mi dorazila domů, jsem jí vyzkoušela. V balíčku byly i rukavice pro snadnější aplikaci.

Vlasy jsem si umyla a trochu vysušila ručníkem a rozetřela masku všude po vlasech a nechala působit. Na krabičce je napsáno 10 minut, a tak jsem to tak nechala. Pak opláchla a dala kondicionér na vlasy. Usušila a vyfénovala. A hurá, povedlo se, vlasy byly krásně fialové a o tom, jak byly hebké ani nemluvím. Dokonce jsem vypotřebovala jen 1/3 kelímku. Ale to je individuální. Záleží, jak máte dlouhé vlasy. Já je mám po ramena a ještě podholený.

Musím říct, že se mi maska vymyla mnohem později než přeliv od kadeřnice. Našla jsem si, že ji mohu nechat na vlasy působit i mnohem déle. Takže při druhé aplikaci jsem ji ve vlasech nechala hodinu a výsledek byl parádní. Na co bych upozornila ale je, že si musíte hlavu mýt šampónem na barevné vlasy a vždy použít kondicionér, nejlépe na barevné vlasy. S tím ale dokážou pomoci kadeřnice.

Takže za mne doporučuji všema deseti a k Vánocům si přeji další balení. Přemýšlím o růžové nebo červené, ale nechci být zrzka. Možná bych si to nakombinovala.
Masky koupíte ve 100ml nebo 300ml balení. 

Zdroj: Dougles.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat