středa 18. ledna 2023

Ohlédnutí za rokem 2022

 Ohlédnutí za rokem 2022




Ten to rok byl pro mě docela zásadní, protože jsem udělala dvě docela velká rozhodnutí.

Jedno si nechám zatím pořád pro sebe, ale to druhé bylo spíš uvědomění.

Už jsem to v jednom příspěvku psala. Takže ve zkratce. Někdy kolem března nebo tak, jsem byla na kontrole u své doktorky a zjistili mi něco, co by mohla být do budoucna rakovina děložního čípku. Nemusím ani říkat, co to pro mě znamenalo, jaký strach jsem měla. Prošla jsem několik vyšetření a modlila se, aby to vyvrátili. Až to poslední vyšetření, které přišlo někdy v červenci potvrdilo, že je to negativní a nic takového nepřijde. Nejhorší 4 měsíce snad v mém životě.

Takhle moje zkušenost mi dala uvědomění, že já chci život spíš prožít než přežít a nečekat až na někdy. Až děti budou velký, až bude víc peněz, až budu starší atd. Však tohle asi všichni známe. Taky se naučit říkat ne. Když prostě něco nechci tak to neudělám, je docela těžké se naučit říkat NE.

No tím bych ty depresivní věci ukončila.

V lednu jsem vzala kamarády na pivní únikovou hru do Prahy. Byla to neskutečná legrace.

V březnu jsem navštívila Selfie market, hororový bar, který můžu všema deseti doporučit, a Matějskou pouť. Vyrazili jsme na výlet do Modlivého dolu, cesta tam byla super, chtěli jsme si udělat menší okruh, ale ten kopec jsem lezla po čtyřech :D






V dubnu jsme s dětmi jeli na vyhlídky Stráž. Nikde žádný sníh, jen tam bylo několik centimetrů a my všichni měli botasky...byl to zážitek :D




Květen byl ve znamení každoročního výletu do Vtelna a Lobče. Když jsem se přesouvali, tak jsme navštívili skalní bludiště. Byla jsem nadšená až do chvíle, kdy jsme šplhali po skalách, abychom se dostali pryč :D



V červenci jsem jeli do jižních Čech. Navštívili jsme zámek Blatná, kde jsem krmila daňky, pro mě to byl velký zážitek, miluju zvířata. Branišovský strašidelný les, to bylo velké vystoupení z komfortní zóny. Zoo Hluboká byla krásná a ještě krásnější byl Zámek Hluboká. Jeden den jsme strávili také v Českém Krumlově.




V tomto měsíci jsme se mohli také části zúčastnit akce jménem Pivas. Vzít batohy, stany a jet na týden do nějakého regionu a každý den projít nějaké pivovary. My teda bereme spacáky a auto :D

Ale díky tomu výletu jsem měla možnost vidět Lom Amerika a podívat se na Karlštejn.




V srpnu jsme se podívali do Terezína na půldenní exkurzi a na vyhlídku v Jetřichovicích, na Statku u Merlina jsem krmila lamy, velblouda a Jessica třeba pštrosa (nebo emu).




V říjnu jsme si užili jednu svatbu a o několik týdnů později přenocovali v Treehouse, což bylo docela dobrodružství a na Halloween jsme se pořádně zmalovali a šli na strašidelnou zoo.





V prosinci nás čekal opět každoroční pochod do pivovaru Krásná Studánka. Tím vždy zavíráme naší sezónu. Vánoce jsem prožila se svoji rodinou a Silvestr zase se svými přáteli na chatě.

To je můj rok 2022 ve zkratce. Doufám, že rok 2023 bude stejně tak báječný jako rok 2022.





Žádné komentáře:

Okomentovat