úterý 2. ledna 2024

Můj rok 2023

Můj rok 2023


Rok 2023 hrozně moc rychle utekl. 1. 1. jsem oslavila s přáteli na chatě, pak mě čekala společná oslava narozenin.

Přečetla jsem dost zajímavých knih, i když jich bylo jen 7 🤭, ale věřím, že letos bych jich mohla přečíst více, i když jsem to říkala i loni.
Zažila jsem hodně pěkných věcí s přáteli i rodinou jako návštěva Brna a festivalu planet, který jsem měla na seznamu opravdu dlouho.

Posunula jsem se v mé práci zase o kousíček víc a rozšířila své portfolio.
Krom veselých věcí jsem zažila i hodně jiných emocí, jako je strach, bezmoc a neskutečný smutek až zoufalství. Po zjištění, že nemůžeme mít děti, to bylo jako kdybychom přišli o všechno. Naštěstí jsme šli do kliniky, kde jsme prošli všemožnými vyšetřeními, podstoupili několik zákroků jako píchání hormonů, odběr vajíček, čekání zda se nějaké embryo uchytí, pořád jen čekání a strach, co bude. Každý telefonát z kliniky i přes pozitivní zprávy jsem obrečela, protože to nebylo, to co jsem si přála. Jako málo vajíček, málo embryí atd. Největší podpora v tom to našem období byli naši přátelé, který na nás pořád myslí.
Letos jsem taky začala běhat, čehož jsem pak po vstupu na kliniku musela nechat, protože při stimulaci je klidový režim a mám ho až do teď.
Opět jsem si užila krásný silvestr s přáteli a věřím, že rok 2024 bude pořádná jízda.
Chci přečíst více knížek, zase začít běhat, podívat se do pivovaru, kde jsem ještě nebyla a jet na místa, kde jsem taky ještě nebyla a více chodit ven, abych měla hodně kroku alespoň. 🤭To největší přání je asi všem jasný a my věříme, že to dobře dopadne.

Žádné komentáře:

Okomentovat