pátek 13. října 2023

Recenze na film: Vřískot 6

Recenze na film: Vřískot 6


zdroj: cinemax



Kdo mě zná, tak už ví, že já prostě miluju horory a nejvíc mám ráda slasher horor. Můj neoblíbenější je klasika Vřískot. Když vyšel pátý díl po několik letech, musela jsem to vidět okamžitě, ale do kina jsem nešla, protože ve druhém díle se vraždí v kině a já se mám ráda.


Teď ale k samotnému filmu. Myslím si, že nic neprozradím, když řeknu, že v každém díle je vrah někdo, koho v tom filmu vidíte a znáte ho, což já miluju. Co mi vadí, a to u celé série, je, že když sledujete vraha a snažíte se poznat, kdo by to mohl být třeba podle výšky nebo síly, tak nemáte šanci, protože ho hraje někdo jiný.

Pokud máte rádi tento žánr, tak se vám nový díl bude určitě líbit, není tam žádná nudná pasáž a vaší pozornost udržíte po celý film.

Příběh v tomto filmu je podobný jako předtím a pořád a točí se kolem Tary a její sestry Sam. Objeví se tam i samozřejmě Gale W., která dostane zase pěstí, jako snad v každém díle.

Pokud jste neviděli předchozí díly, tak se může stát, že nepochopíte nějaké souvislosti, protože se baví o všech vrazích a také se tam vrátí osoba ze 4. dílu a ukáže se tam muzeum s propriety z předchozích dílů.

zdroj: kinobox

„Šetka” není moc pro slabší povahy, vraždí se tam opravdu hodně a brutálně, asi nejvíc ze všech těch dílů.

Celkově film hodnotím 4 z 5 hvězdičkami, a to za zajímavou zápletku a příště si natočím svoji reakci, až se budou na konci představovat vrazi, protože myslím, že stála za to. Pokud jste film viděli, dejte mi vědět, zda jste odhalili vraha.

Jsem názoru, že kdyby série skončila například čtvrtým díle, nic by se nestalo. Vřískot miluju, ale bojím se, co bude příště, kam to ještě chtějí natahovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat