středa 6. listopadu 2019

Čistící mléko a tonikum zn. Babaria

čistící mléko a tonikum s olejem z muškátové růže
Měla jsem možnost vyzkoušet kosmetiku značky Babaria, a to konkrétně čistící pleťové mléko a tonikum s olejem z muškátové růže. Jedná se o kosmetiku ze Španělska, kterou na českém trhu seženete pouze velmi obtížně.


Jejich mléko odlíčí veškerá líčidla, osobně používám voděodolnou řasenku a ani s tou nebyl problém. Kosmetika je vhodná pro všechny typy pleti a po odlíčení nemám pocit mastné pleti, jako u jiných odličovacích přípravků. Vyzkoušela jsem už několik značek a produktů na pleť, ale Babarii bych ráda zařadila mezi jedny z nejoblíbenějších. Líbí se mi například, že jejich kosmetika není testována na zvířatech a je 100% veganská.

Čistící mléko i tonikum jsou nabízeny v (dle mého) ideálním objemu 300 ml a stojí jen 170 Kč, což mi přijde jako super cena. Vše umocní fakt, že při pravidelném používání stačí pár kapek mléka či tonika. Kosmetika vám tudíž vydrží na dlouhou dobu a vyplatí se tak více, než kdejaká levnější konkurence.
V první řadě bych chtěla vypíchnout, že nádherně voní. Kosmetiku jsem používala ráno a večer na čištění pleti a vždy se mne přítel ptal, čím to tak hezky voním.

Na kosmetiku Babaria mě přivedla liberecká kosmetička Lenka Foppová, u které si tyto španělské výrobky můžete nejen vyzkoušet, ale také zakoupit. 

Lenka Foppová

Žitavská 234/63
Liberec XI - Růžodol I

Tel.: 608 406 179

lfopp@seznam.cz
www.foppcosmetics.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat