pátek 8. listopadu 2019

Řekla jsem ANO


Jupí, jsem zasnoubená s člověkem, o kterém vím, že s ním chci být do konce života.
Kdo mne zná ví, že už jsem jednu svatbu měla. Ale zásnuby jsou tohle moje první, protože poprvé mne můj tehdejší přítel nepožádal, ale šli jsme kolem matriky a řekli si, mohli bychom se vzít a vlezli jsme tam a zařídili si termín. 
S Míšou jsme spolu už přes 2 roky. Ze začátku jsem svatbu nechtěla. Postupem času jsem ale názor změnila, protože jsem cítila, že on je ten pravý. 
Jeden den jsem viděla videoklip od Jakuba Děkana se Sabinou Křovákovou a místo, kde ho natáčeli, bylo úžasné. Hned jsem si našla, že to bylo v Praze v Havlíčkových sadech a bylo mi jasné, že to místo musím vidět. 
V pátek 27. 9. 2019 jsme měli cestu do Prahy na středověkou večeři a řekli jsme si, že když je to tak blízko, podíváme se tam. Prošli jsem si park, došli k vile na vyhlídku. Tam jsme se pokochali a šli hledat TO místo z videoklipu.
Byla to nádhera, celé jsme si to prošli. Bohužel tam byli nějací puberťáci, kteří tam řvali, seděli na římse a plivali dolů. Hrozně mne to štvalo a kazili mi tu báječnou atmosféru, ale naštěstí brzo přišel asi správce a vyhodil je a my si to mohli znova celé projít. 
Nikdo tam zrovna nebyl a já se dívala z římsy do krajiny. 
Najednou se otočím a Míša klečí a drží v ruce takovou umělou růži a říká: "Můžu se tě na něco zeptat?" A já jsem v šoku, chytnu se za obličej a začínám brečet. "No, můžeš," řekla jsem. "Vezmeš si mne?" Zeptá se a dá mi do ruky tu růži. Já odpověděla jen ANO.

Objala jsem ho a hrozně se rozbrečela. Chudák nechápal, proč brečím a pořád se mne ptal. Otevřela jsem tu růži a byl tam nádherný prstýnek. Povídám mu: "Asi bys mi ho měl nasadit na ruku." Nandal mi ho a celý se klepal, já ho zase jen objala a brečela. Otočím se a tam dole pod námi lidi a koukají na nás. Brečela jsem dlouho a každou chvíli jsem se ho ptala, zda to myslí vážně. 
Byl to nezapomenutelný zážitek a krásný pocit. Pořád si říkám : On mne chce? Vážně? Mne? Hysterickou, náladovou, neurotickou osobu? Co už teď má dvě děti?  

Žádné komentáře:

Okomentovat