pondělí 11. listopadu 2019

Seriál: Život s manipulátorem #3 Zákazy a příkazy


Naposledy jsem se bavili o tom, jak jsem otěhotněla a jak to nesla moje máma.Teď se dostaneme v příběhu zase o kousek dál.

Bříško rostlo a díky bohu jsem neměla žádné komplikace nebo ranní nevolnosti. Celé dny jsem trávila tím, že jsem jezdila se svým ex v dodávce, abychom byli vůbec spolu. Cesty netrvaly moc dlouho, takže se to dalo. Ex manžel mě vyzvedával až později ráno, abych s ním nemusela tak brzy ráno vstávat. Nijak mi to nevadilo a už si nepamatuji, jak dlouho jsem jezdila.

Ex hrozně řešil, jak se zdravíme. AHOJ vs. ČAU – Hezčí je samozřejmě Ahoj a tak jsem mu měla říkat. Jak jsem řekla místo AHOJ ČAU, tak se mě ptal proč, a že si to nepřeje. Opět jsem tomu nedávala žádnou váhu, protože přece AHOJ je hezčí. Takže celý život s ním jsem si musela dávat pozor na to, jak ho pozdravím, protože ČAU nepřipadalo k úvahu. 


Pak to začalo být horší. Jel za dcerou a já, že pojedu s ním a než si vyřídí své věci, napíšu kamarádům a počkám na něj. Hned vyletěl, proč bych měla být někde s kluky? To ať jsem radši doma. A skutečně jsem musela zůstat doma. 

Břicho mi rostlo a oblečení mi začalo být malé. Jak jsem psala v předchozím článku, nebyly peníze, ani na moje těhotenské kalhoty, které mi nakonec musela koupit mamka. Jenže jsem řešila i volnější trička atd. No a to byl opět jeden z problémů. Trička jsem musela mít ke krku bez výstřihu a nejlépe bez žádného a to já neměla v plánu nosit vyzývavá trička. Vždy když jsem si nějaké kupovala, musel jít se mnou a musela jsem se předklonit a jak bylo vidět cokoliv i neparně malého, nesměla jsem si ho koupit. Svetry jsem měla ve směs jen roláky. Jeho argument byl ale přece úplně jasný. Ty taky nechceš, abych koukal ženským na prsa, tak nechci aby na tebe chlapi také koukali. A nesměla jsem mít ani tanga. Protože by mi to mohlo dělat asi hezký zadek v kalhotách. Opravdu se teď divím, že jsem neviděla tento varovný signál. Kecá vám do vašeho šatníku váš partner? 


Spolehnout jsem na něj nemohla, ani když mne doktorka okamžitě z prohlídky poslala na vyšetření do nemocnice na pohotovost, protože necítila žádné pohyby. V tu chvíli pro mne přijel ex, a já mu řekla, že musím na to vyšetření a že se bojím. Protože prý může být něco špatně nebo v tom lepším případě spí. Odvezl mne tam, ale nešel se mnou, protože musel do práce. Podle mne, by se to mohlo nějak zařídit (jezdil s dodávkou a rozvážel balíčky). Seděla jsem tam 3 hodiny a klepala se strachy. Naštěstí mne vyšetřili a vše bylo v pořádku a poslali mne domů. Tak jsem jela tramvají domů, kde jsem večer šla ještě jednou na vyšetření, ale už u nás v nemocnici.


Další problém nastal, když už jsem měla břicho tak velké, že jsem nebyla schopná se oholit. :D A musel mne holit on. Ale hlavně před termínem porodu to bylo hodně zajímavé. Vždy když jsem se koupala, přišel a ptal se, zda nepotřebuji oholit. Když jsem řekla, že asi ne, tak byl problém, protože až budu rodit, tak mne bude holit nějaký zřízenec. Tak si přeje abych se holila častěji. 

Když nastal porod, naštěstí jsme byli doma. Nebudu tu psát o tom jak jsem rodila, to může být článek klidně sám o sobě pokud by byl zájem. Odvezl mne do porodnice, kde vše probíhalo v pořádku. Narodila se nám krásná dcera jménem Jessica. Moje máma přijela do porodnice hned druhý den ráno se svým kamarádem, kterého jsme velice dobře znali. Byla jsem v porodnici asi 3 dny a každý den tam byla moje máma s kamarádem. Ex se to nelíbilo, prý ať máma chodí sama, protože já tam chodím v noční košili a v županu. Takže to bylo jen proto, aby mne nikdo neviděl jen v noční košili. A dokonce jeden den po práci nepřišel, protože tam byla máma s kamarádem.
Pokud se nacházíte nebo jste se nacházeli v podobné situaci, budu ráda, když se mi ozvete do komentáře pod článkem nebo na mail: mamcahelca@gmail.com 




Žádné komentáře:

Okomentovat