neděle 16. února 2020

Oslava narozenin



Mám za sebou oslavu 30. narozeniny. Uff... Na rovinu jsem se toho věku dost bála a ani nevím proč. Mám pocit, že jsem skoro nic dobrého nezažila. Ale když se opravdu zamyslím, tak vlastně zažila. Za poslední asi 3 roky jsem poznala jak svého přítele a spoustu skvělých přátel, na které se můžu spolehnout. Také můžu v klidu říct, že jsem toho jen za ty 3 roky i dost zažila, a za to vlastně můžu poděkovat i jim. 

Jak tedy zní to klišé? Věk je opravdu jen číslo. I když pro mne je 30 nějaký milník. Mám nové plány a konečně vím, co chci. A snažím se za tím jít.

Dokonce mi můj přítel zařídil s mojí sestrou tajnou oslavu narozenin. Já jsem tušila, že něco bude, ale nevěděla jsem kdy.

Bylo to celé hrozně komické. Sestra se se mnou domluvila na večeři už asi mesíc dopředu. Domluvily jsme si den i místo. Naposledy jsme ladily čas. Rozhodli jsme se, že předtím ještě zajdeme na pivo, ale já měla v plánu jet na večeři autem. Nakonec jsme se dohodli, že si dáme v půl 7 pivo v jednom podniku a pak na půl 8 udělá rezervaci v restauraci. Jeli jsem tramvají a pak došli do podniku na to pivo a píšu jí, kde je a ona, že musela se psem na veterinu a dorazí později. Tak jsem si příteli postěžovala, že to mohla napsat dřív, že jsme mohli rovnou na večeři autem. Sestra po půl hodině navrhla, že se potkáme na místě, že nám jde Miloš(její přítel) naproti a sejdeme se tam.

Dorazili jsme na místo a rezervace byla v salonku. Šla jsem první a viděla balonky. Už mi to pomalu docházelo. Vyšla jsem nahoru a viděla svojí ségru a všechny naše přátelé a všichni zakřičeli: PŘEKVAPENNÍ! :-) Zůstala jsem stát v úžasu. Nevěděla jsem, co říct. Všichni se k nám sesypali a začali nám přát. Do toho hrála muzika, a to moje nejoblíbenější kapela UDG. Poté mě přítel poprosil, ať si sednu a pustil mi video, kde mi Volt ( člen kapely Udg) popřál k narozeninám. To mne neuvěřitelně dojalo a rozbrečela jsem se. Dostali jsme od přátel spoustu dárků. Dva pobyty, hororovou únikovku, poukaz do pivovaru, dvě knihy a další věci. Těším se, až vám o tom budu psát. Výzdoba, kterou zařídila sestra, byla také perfektní. Všude samý Avangers.


Celkově to bylo moc fajn a všem tímto moc děkuji za tak perfektní tajnou oslavu a myslím si, že 30 jsem nemohla oslavit lépe, než s lidmi, které mám ráda.

Žádné komentáře:

Okomentovat