pondělí 25. května 2020

Kniha Our LOVE challenges: výzvy pro zamilované



Ráda bych vám dala tip, co pořídit buď jako svatební dar pro své přátele, nebo jako dárek pro partnera.

Knihu Our Love Challenges jsme si s přítelem koupili minulý rok. Je tam spoustu tipů, jak trávit společné chvíle a někdy je to doslova dobrý bizár. 

Kniha má pevnou vazbu a je poměrně velká. Uvnitř je všechno jen černobílé krom jednotlivých kapitol, které jsou vždy barevně rozlišené. Černobílé je to proto, abyste povolili uzdu své kreativitě.

Na první straně je rejstřík, kde vidíte jednotlivé kapitoly a challenge (výzvy). První kapitola zvaná O NÁS, kde na jednotlivých stranách vyplňujete věci typu: kdo jsme, první rande, první Vánoce, první výročí atd. Následují různé společné činnosti, jako je výroba zmrzliny nebo pizzy a další věci. Všude můžete přidávat fotky a své vlastní poznámky. V jiné kapitole jménem BLÁZNIVÉ, PROČ NE! máme i jiné výzvy jako například noční návštěvu hřbitova, 7 dní na vše říkat ano, chodit celý den na ostro, nebo posílání si erotických dopisů. Jedna stránka čítá vždy jednu výzvu a stránek má kniha 171. Kdybyste je náhodou všechny absolvovali, je připraveno několik prázdných stránek, na kterých si můžete vymyslet vlastní výzvy a zdokumentovat je.

My máme splněných zatím jen pár výzev. Ono se mi totiž moc nechce spát na hřbitově nebo skákat z letadla.

Za mne je to úžasný dárek pro vaše přátele nebo i rodinu. Hlavně si užijete spoustu zábavy. Firma tuto knihu vyrábí i ve slovenském, německém a španělském jazyce.


Krom toho vyrábí i další podobné publikace. Řadí se mezi ně Svatebník, Cestovatelský deník, Méprvní kroky, Best friends forever, Deník mojí kočky, Deník mého koně a Deník mého psa. 

Prodávají i Instax, pera anebo washi pásky.


Znáte knihu nebo máte jinou? 

Žádné komentáře:

Okomentovat