středa 16. června 2021

Recenze na produkty od firmy Něco pro psa

Spolupráce: Něco pro psa nám poslalo na vyzkoušení pár produktů. Kdo z vás již viděl unboxing, určitě ví. A já vám jdu po pár týdnech říct, zda to naší fence chutnalo a zda je to něco, co bych jí koupila a chtěla dávat dál.

Jako první jsme vyzkoušeli králičí uši i s kůží a musím říct, že ty naší Rexu nejvíce zaujaly. Miluje je. Je to vhodné i pro psy s choulostivím zažíváním a je to 100% přírodní a pořídíte je jen za 99 Kč celý balíček.


Rexe chutnají také rybí kousky, které jí dávám jako pamlsek občas při tréninku venku za odměnu. Myslím si, že je to ideální. Jsou velké zhruba 2 x 2 cm a jde 100% přírodní produkt, v tomto případě sušené ryby.


Úspěch se dostavil i s granulemi Bodreek Kotlina s aronií. Tato značka je konkrétně pro malá a střední plemena, seniory, březí feny atd. No prostě přesně pro naší seniorku Rexu, které granule chutnají a vždy je zbaští, než byste řekli švec. Krmivo neobsahuje chemickou konzervaci, ochucovadla, barviva ani GMO suroviny. Což si myslím, že je velice důležité.





Kromě granulí a pochutin jsme mohli vyzkoušet také tekuté vitamíny, konkrétně Ewalia senior fit-soft. Nejvíce mi vyhovuje, že žádné vitamíny jí nemusím schovávat do salámu, ale tady poměrnou dávku naleji na granule a hotovo. Vitamíny jsou určeny na podporu celkové pohody a vitality.


Něco pro psa prodává nejen pro psy, ale také pro kočky, koně, ptáky a hlodavce. Mají krmiva, doplňky, vitamíny a mnoho dalšího a prodávají velice kvalitní produkty, jak jsem sama mohla vyzkoušet.








Žádné komentáře:

Okomentovat