středa 22. září 2021

Jedlé nádobí – chrání přírodu a nemusíte ho mýt

 Jedlé nádobí – chrání přírodu a nemusíte ho mýt


zdroj: jedlé nádobí




Dnešní dobu se nese ve znamení ekologie a ochrany přírody. Ta by měla být jistě samozřejmá, ale jistě občas máte pocit, že už je to za hranicí zdravého rozumu. Plastové doplňky postupně mizí z obvyklých míst a například jídlo si v rychlosti z plastu již zřejmě nedáte. Plast nahrazují různé více či méně povedené alternativy. Slyšeli jste však již o opravdu originálním řešení v podobě jedlého nádobí? Že ne? Pak čtěte dále a vězte, že ani v nejmenším nejde o nadsázku.


Jedlé nádobí je značka, která je myšlena doslova. Produkty totiž poté, co poslouží běžnému účelu, můžete velmi jednoduše sníst, aniž byste je museli jakkoliv upravovat. Nabídka je přitom skutečně pestrá. Základem jsou jedné talíře či misky , které jsou vyrobeny v podstatě ze z nevyužívaných zbytků pšenice, ovesných otrub, cukru a vody. K dispozici je však i kompletní příslušenství, jako jsou kelímky, lžičky, příbory či brčka. Lžičky mohou být vyrobeny ze skořápek kakaových bobů a tedy jsou skutečně chutné.


Za vyzdvihnutí stojí fakt, že jedlé nádobí sice můžete sníst, ale rozhodně udrží váš pokrm v pořádku po dobu několika hodin. Nemusíte se obávat jakéhokoliv rozmočení obalu, a to včetně například brček. Jedlá varianta je tak mnohem příjemnější, než mnohdy nasazovaná papírová. Další výhody jsou nasnadě. Jakmile dojíte, nemusíte vůbec nic uklízet. Jídlo jste snědli a nádobí taktéž. Díky tomu nevzniká žádný odpad, který by se musel například recyklovat. Příroda tak zůstává zcela netknutá.



Jedlé nádobí se proto hodí nejen na různé festivaly, ale například na výlety, kdy vám následně uspoří značnou část hmotnosti zavazadel. Chutné jedlé nádobí si oblíbíte po prvním použití, i když bych možná vlastně měla říci, že po prvním ochutnání.

Žádné komentáře:

Okomentovat