úterý 19. října 2021

Recenze film: Lid vs. O. J. Simpson

zdroj: primakrimi
 

Miniseriál ze série American Crimy Story, která má ještě dokument o smrti návrháře Gianni Versace a v těchto dnech je premiérově vysílána řada zabývající se kauzou mezi bývalým prezidentem USA Billem Cilonotnem a Monicou Lewinskou.


Případ O. J. Simpsona asi znáte, kdo ne, tak jen ve zkratce. O.J. byl velice známý hráč amerického fotbalu a rovněž úspěšný herec, a to zejména v 80. letech. V 90. letech byl však obviněný z brutální vraždy své exmanželky a jejího partnera. Všechny důkazy jsou proti němu. Kdo případ nezná, tak nebudu prozrazovat děj.

Seriál je velice dobře zpracovaný a bude vás bavit, hlavně je to fakt napínavé. Nemusíte se bát, že je to jako dokument, spíš je to seriál s velice dobrým hereckým obsazením.

J. Travolta tam hraje lehce arogantního právníka právě O.J. Simpsna. Nebudu lhát, jeho mladá éra je pryč, ale jeho herecký výkon není špatný. Jako dalšího bych zdůraznila D. Schwimmera (Ross z přátel). Ten si zahrála advokáta, podnikatele a přítele O.J. Roberta Kardashiana. Pokud vám to jméno něco říká, tak ano, jeho dcera Kim si vzala Kanye
Westa
zdroj: Netflix
.

Sérii jsem viděla nadabovanou a neměla jsem s tím problém. P. Trávníček a D. Rous nezklamali, jen se chci podívat na jeden díl v originále, protože se mi zdálo, že dabing Schwimmera byl takový bez emocí. Ale možná to tak mělo být.

Seriál bych chtěla doporučit všem, sama ho hodnotím 5body z 5 bodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat