úterý 21. září 2021

Recenze film: Clickbait

 

zdroj: https://www.rottentomatoes.com/

Dneska bych vám ráda doporučila dramatickou minisérii s thrillerovými prvky, která je na Netflixu a jmenuje se Clickbait.

Australskoamerický seriál má celkem 8 dílů po zhruba 45 minutách a každý hltáte do poslední minuty. A tím, že je i přímo od Netflixu, můžu říct, že je to taková jistota kvality.

Příběh pojednává o tom, že unesou otce od rodiny a na internetu se objeví video, jak sedí na židli zmlácený a v ruce drží ceduli, že ubližuje ženám a pak že dokonce jednu ženu i zabil. A pokud bude mít video 5 milionu zhlédnutí, tak ho zabijí.






Každý díl má jiného hlavního hrdinu, což se mi dost líbí. Seriál má tím pádem spád. První díl je z pohledu sestry uneseného a druhý pokračuje z pohledu detektiva a tak dál. Můžu říct, že až do posledního dílu nevíte, jak to vše dopadne. Vždy když si myslíte, že v tom má někdo prsty, je vše nakonec jinak.

Je zde krásně vidět, co mohou způsobit sociální sítě, a že vše nemusí být tak, jak se na první pohled zdá. V posledním díle mi ukápla i slza, což třeba manžel absolutně nechápal.


Kdo minisérii viděl, napište mi, jak se vám líbila.

Žádné komentáře:

Okomentovat